intim
Image by web-top.placut.com.com ................................................ Image by web-top.placut.com.com
TR
free counters

TRATAMENT AFECTIUNI OCULARE

In jos

TRATAMENT AFECTIUNI OCULARE

Mesaj Scris de Admin la data de 2010-02-23, 8:44 pm

Dietă:
3 zile cura de sucuri de fructe şi zarzavaturi. Se va consuma câte 250 ml de suc la două ore şi jumătate. Într-o zi se va însuma 1,5 litri de suc, maxim 2 litri. Se recomandă următoarele sucuri:
morcov – 250-500 ml /zi
varză – 250 ml /zi
pătrunjel – 100 ml /zi
ţelină – 100-200 ml /zi
orz verde – 2×50 ml /zi
urzică – 100-200 ml /zi
vârfuri de lucernă – 100-200 ml /zi
fructe:
cătină
struguri
mere
pere
grape-fruit
lămâie
În fiecare dimineaţă, timp de 3 zile se va face o clismă cu 1,5-2 litri infuzie călduţă de muşeţel.
cura internă cu argilă (o lingură argilă se macerează la rece 4-8 ore la un pahar cu apă). Se va bea dimineaţa, după clismă. Cura va dura 30 de zile.
În continuare cura de sucuri şi crudităţi, timp de 2 luni. Se introduc treptat în alimentaţie salatele de crudităţi (de fructe şi zarzavaturi), instituindu-se un program de 3 mese pe zi, regulate, fără să se mănânce nimic între mese. Se va consuma câte un pahar de suc înainte de fiecare masă, cu 30 de minute. Se recomandă suc de morcov, lucernă, cătină, orz verde. În această perioadă se pot consuma fulgi de cereale, grâu încolţit, polen (2×2 linguriţe /zi, cură de 30 de zile), miere, seminţe de dovleac, floarea soarelui, susan, migdale etc. Totul se va consuma crud! Fructele nu se amestecă cu zarzavaturile la aceeaşi masă.
Recomandări dietetice speciale: afine, andive, cătină, coacăze negre, grâu încolţit, lucernă de cultură, morcov, ovăz verde, pătrunjel asmăţui, drojdie de bere, lămâie, măceşe, orz verde, păpădie, spanac, ţelină, urzică, varză.
Cura cu suc de lămâie Se consumă în prima zi sucul de la o lămâie. Se creşte doza zilnic cu câte o lămâie până se ajunge la şapte lămâi pe zi. Din ziua a opta se scade doza cu câte 1 lămâie pe zi, până se ajunge la 1 lămâie pe zi.
Ceaiuri:
Rp. 1: Măceş 30 g
Cătină 30 g
Urzică 20 g Infuzie din 1 lingură amestec la o cană. Se beau 1-2 căni pe zi.
Crăiţe (flori) 10 g
Afine (fructe) 10 g
Rp. 2: Silur – infuzie din 1 lingură amestec la o cană. Se beau 1-2 căni pe zi.
Comprese cu infuzie din flori de crăiţe sau silur ( o lingură la o cană de apă.)
Comprese din o lingură seminţe de fenicul, o lingură de pătrunjel la 100 ml de apă. Se fierb până scade cât să rămână de trei comprese, adică pentru o zi. Rostopască tot o lingură la 100 ml de apă. Se lasă pe foc să scadă până a rămas o lingură de lichid. Se pun comprese cu fenicul şi pătrunjel care se lasă 5 minute, apoi se pun câte 2 picături de rostopască în fiecare ochi (la colţul ochiului) Când se aplică compresele, subiectul să clipească de câteva ori din ochi.
Băi oculare, cu infuzie din petale de trandafir, nalbă (flori) şi silur.
Se ung de mai multe ori pe zi pleoapele cu tinctură suedeză şi se pun 2 picături de suc (gel) de aloe proaspăt în fiecare ochi.
Sevă de viţă-de-vie –- 2-3 picături în ochi.
avatar
Admin
Admin

Posts : 94
Join date : 21/02/2010
Location : sv

http://www.zico74.1r.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum