intim
Image by web-top.placut.com.com ................................................ Image by web-top.placut.com.com
TR
free counters

ADIPOSO GENITAL

In jos

ADIPOSO GENITAL

Mesaj Scris de Admin la data de 2010-02-23, 8:15 pm

Tratament

Dietă:
7 zile cura de sucuri de fructe şi zarzavaturi. Se va consuma câte 250 ml de suc la două ore şi jumătate. Într-o zi se va însuma 1,5 litri de sucuri.
Ce reprezintă o cură de sucuri?
Vom numi cură de sucuri perioada în care alimentaţia va consta în exclusivitate din sucuri obţinute prin centrifugarea fructelor, zarzavaturilor sau chiar a anumitor plante medicinale, recomandate în funcţie de specificul bolii şi a rezultatelor ce dorim să le obţinem.
Pentru obţinerea sucurilor se poate folosi un storcător electric, special pentru cele cu pulpă (morcov, cartof, ţelină – rădăcină, sfeclă roşie, mere etc) iar pentru frunzoase (urzică, pătrunjel – frunze, orz verde etc), se va folosi un blender (aparat electric care mixează ingredientele în amestec cu apă) sau maşina de tocat carne. Pe cît posibil, sucurile vor fi obţinute din vegetale de calitate, proaspete şi cât mai biologic cultivate (bineînţeles, biologic în condiţiile timpului actual).
Sucurile se prepară zilnic, trebuind să fie proaspete, condiţie esenţială pentru a fi eficiente. Se poate prepara într-o singură repriză toată cantitatea necesară pentru o zi (excepţie face cartoful care se consumă imediat după preparare!) şi se păstrează la rece, în frigider, în sticle bine închise, de unde se scoate în porţii, câte o cană (250 ml), cu 30 minute înainte de a fi consumat, pentru a se încălzi la temperatura camerei.
Nu se păstrează de la o zi la alta.
Sucurile se beau cu înghiţituri rare, bine amestecate cu salivă.
Se recomandă următoarele sucuri:
morcov 250 – 500 ml /zi
orz verde – 2×50 ml /zi
ţelină (răd.) – 50 –100 ml /zi
pătrunjel 50 ml /zi
varză 50 –100 ml /zi
vârfuri de lucernă – 50 ml /zi
urzică – 50 ml /zi
sfeclă roşie – 50 ml /zi
FRUCTE:
mere 200 –500 ml /zi
pere – 200 ml /zi etc.
În fiecare dimineaţă, timp de 7 zile se va face o clismă cu 1 litru infuzie călduţă de muşeţel.
Cărbune vegetal (o lingură rasă de cărbune la un pahar cu apă). Se va bea dimineaţa, după clismă. Se repetă după amiaza. Cura durează 30 de zile.
În continuare cura de sucuri şi crudităţi, timp de 6 luni. Se introduc treptat în alimentaţie salatele de crudităţi (de fructe şi zarzavaturi), instituindu-se un program de 3 mese pe zi, regulate, fără să se mănânce nimic între mese. Se va consuma câte un pahar de suc înainte de fiecare masă, cu 30 de minute. Se recomandă suc de orz verde, ţelină, pătrunjel, varză, mere, lămâie. În această perioadă se pot consuma fulgi de cereale, grâu încolţit, polen (2×2 linguriţe /zi, cură de 30 de zile), seminţe de dovleac, floarea soarelui, susan, migdale, lapte de grâu încolţit etc. Totul se va consuma crud! Fructele nu se amestecă cu zarzavaturile la aceeaşi masă.
Recomandări dietetice speciale: cătină, ceapă, fasole verde, grâu încolţit, lămâie, lucernă de cultură, mărar, morcov (inclusiv seminţele), orz verde, ovăz verde, păpădie, lucernă de cultură, pătrunjel (inclusiv seminţele), varză, ţelină, urzică, seminţe de susan, usturoi.

Rp. 1: Coada calului 40 g
Coada şoricelului 40 g
Sunătoare 20 g Infuzie din o linguriţă de amestec la 250 ml
Cimbrişor 40 g apă clocotită. Se beau 1-2 căni pe zi.
Urzică 30 g
Ciuboţica cucului 30 g
Trifoi roşu 40 g

Ceaiuri: Rp. 2: Cicoare 20 g
Fenicul 10 g
Păpădie 20 g
Osul iepurelui 10 g
Mătase de porumb 10 g
Urzică 20 g
Creţişoară 20 g
Mesteacăn alb 10 g

Cura cu suc de lămâie. Se va face în felul următor: Sucul de lămâie se obţine prin stoarcere (manual sau mecanic); se amestecă în apă (o treime suc şi două apă), adăugând şi puţină miere polifloră (după gust). Cura cu suc de lămâie poate dura 3 săptămâni, crescând şi coborând, progresiv, de la o jumătate până la două lămâi pe zi.
Baia organelor genitale externe cu frecături

Complex de baie:
Un vas (lavoar sau cada Kuhne), în care se pune apă rece având temperatura de 10º C;
Un scăunel care se aşează în vasul cu apă rece, nivelul apei fiind sub scăunel. În anumite afecţiuni, menţionate în lucrare, nivelul apei va depăşi scăunelul cu 1-2 cm;
Un vas cu apă caldă pentru picioare, (cât de caldă suportă piciorul), nivelul apei acoperind gleznele. Un alt vas cu apă caldă, alături, din care se va reîmprospăta apa caldă de la picioare, astfel încât să se păstreze o temperatură relativ constantă a acesteia;
O bucată de pânză moale pentru frecături;
Un prosop de baie.

Mod de efectuare:
Pacientul se dezbracă lăsând descoperită regiunea corpului de la nivelul liniei ombilicale orizontale, până la nivelul plantei (talpa piciorului);
Se stă cu şezutul pe scăunel şi picioarele în apă caldă;
Pacientul va înmuia pânza în apa rece şi, fără a o stoarce, va freca uşor prepuţul, sub apă. Testiculele se află de asemenea sub apă.
Durata băii: 5-30 minute, sau mai mult. Baia se va efectua de 2 ori pe zi.

Băi de flori de fân – se ia 1-1,5 kg de flori de fân şi se fierb 30 de minute în 5 litri de apă, se strecoară şi se adaugă la apa de baie (200 litri de apă). Durata unei băi este de 15-20 de minute la temperatura de 36-370. Se face o cură de 21 de băi, zilnic, sau la 2 zile o baie. Se poate folosi cu succes şi coada calului şi coada şoricelului.
Băi alternante de şezut (3 minute apă la 40ºC, 1 minut apă rece la 20ºC, 3-4 alternanţe).
Cataplasmă lomboabdominală şi a organelor genitale. Se va aplica în formă de “T”.
Masaj cu ulei de ricin (în ulei se vor pune câteva picături de suc de rostopască) în zona petelor.
Admin
Admin
Admin

Posts : 94
Join date : 21/02/2010
Location : sv

http://www.zico74.1r.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum