intim
Image by web-top.placut.com.com ................................................ Image by web-top.placut.com.com
TR
free counters

Internet explorer. Stiati ca…?

In jos

Internet explorer. Stiati ca…?

Mesaj Scris de Admin la data de 2010-08-05, 2:09 pm


Proiectul celebrului browser a fost lansat in vara anului 1994?

prima versiune de Internet Explorer (IE 1.0) a aparut in 1995? Aceasta versiune reprezinta o forma modificata a browser-ului Mosaic si a fost lansata de Microsoft in august 1995 ca parte a pachetului Microsoft Plus!, un set de facilitati si programe extra.

ultima versiune de Internet Explorer lansata este IE 8, aparuta in 2008? Aceasta este in acest moment in stadiul beta.

in timpul dezvoltarii aplicatiei, primul Internet Explorer a purtat numele de cod intern O`Hare? O`Hare este numele unui mare aeroport american.

vanzarea “la pachet” a Internet Explorer-ului impreuna cu sistemul de operare Windows a fost una din principalele acuzatii aduse Microsoft in procesul “United States vs. Microsoft” din 1998? Intelegerea dintre Microsoft si Departamentul de Justitie al SUA, rezultatul procesului, nu prevede nicio obligatie/restrangere asupra Microsoft in ceea ce priveste comercializare IE impreuna cu sistemele de operare ale companiei.


lansat in august 1996, Internet Explorer 3 este primul browser important care suporta (partial) tehnologia CSS (cascade style sheet)? La dezvoltarea IE 3, prima versiune IE care devine foarte populara, au lucrat aproximativ 100 de oameni, timp de 3 luni.

logo-ul arhicunoscut al browser-ului Microsoft (litera “e” albastra) a fost pentru prima data adoptat in IE 3?

prin Internet Explorer 4, Microsoft a introdus Group Policy, o facilitate care permite controlul setarilor browser-ului? Aceasta facilitate, utilizata mai ales in marile companii, permite limitarea capacitatii de interventie a utilizatorilor asupra setarilor programului, cu scopul declarat de a mari gradul de protectie al sistemelor.

IE 4 a fost prima versiune de IE care a reusit sa depaseasca popularitatea Netscape Navigator? Pana in martie 1999, cand a fost lansat Internet Explorer 5, IE 4 reusise sa stranga o cota de piata de peste 60%.

implementarea XMLHttpRequest in IE 5 a fost un pas important in dezvoltarea setului de tehnologii generic denumit Ajax? Tehnologia Ajax permite afisarea de continut pe paginile web fara necesitatea unor actiuni suplimentare (refresh, click etc), ceea ce duce la o crestere a interactivitatii pagina web-utilizator, a vitezei de lucru etc.
avatar
Admin
Admin

Posts : 94
Join date : 21/02/2010
Location : sv

http://www.zico74.1r.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum