intim
Image by web-top.placut.com.com ................................................ Image by web-top.placut.com.com
TR
free counters

IMPORTANT-REGULAMENTUL FORUMULUI

In jos

IMPORTANT-REGULAMENTUL FORUMULUI

Mesaj Scris de Admin la data de 2010-03-02, 10:19 pm

Mai jos sunt cateva reguli de bun simt de care va rugam sa tineti seama atunci cand postati in cadrul forumului :

- Nu folositi un limbaj neadecvat. prin limbaj neadecvat , noi intelegem: injuraturi, lipsa bunului simt, jignirea altor membri sau moderatori/admini indiferent de natura, precum si intervenirea intr-un subiect, folosind afirmatii malitioase.
- Postarea mesajelor se va face cu foarte mare atentie. Inainte de a incepe un nou thread, va rugam alegeti bine categoria, si forum-ul in cauza, in functie de informatia ceruta si de incadrarea acesteia.
- Orice tip de publicitate este strict interzisa, in afara sectiunii dedicate acesteia. Prin publicitate intelegem thread-uri gen "vand" sa "cumpar", precum si vezi website-ul "X" sau ce oferta senzationala au cei de la "Numele firmei". Toate acestea se pot realiza cu ajutorul mesajelor private.
- In cadrul acestui forum nu se accepta rasismul sau discriminarea, sub nici forma.
- Nu se permit nici un fel de ilegalitati, sub orice forma s-ar prezenta acestea. Mai ales cand mesajele dvs. incita utilizatorii si cititorii catre actiuni ilegale.
- Nu se permit post-urile facute doar pt a creste la numar, sau cele off-topic si fara sens, gen "lol" sau "ok", precum nici restul variatiilor celor mai sus prezentate.
- Nu se permit fotografii atasate, cu un format mai mare decat 800x600

-Nu sunt permise discutiile offtopic in mod abuziv
-Nu sunt admise comentariile pe Forum ,legate de anumite decizii luate de Administratori/Moderatori , acestea se fac DOAR IN PM !!!
ADMINISTRATORII
-Administratorii sunt persoanele care detin acest forum si se ocupa atat cu partea tehnica a sa cat si cu partea administrativa.
-Administratorii au dreptul de a gestiona orice mesaj de pe acest forum si nu raspund in fata celorlalti membri pentru actiunile lor.

MODERATORII
-Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalti utilizatori ai forumului.
- Moderatorii se supun, ca oricare alt utilizator, acestui regulament si au grija ca el sa fie respectat.
*Prezentul regulament poate sa nu acopere toate situatiile care pot aparea pe forum. In acest caz masurile care se vor lua vor viza totdeauna bunul simt si buna functionare a forumului.
In momentul inregistrarii se considera ca ati citit acest regulament si sunteti 100% de acord cu cele scrise aici. Daca sunteti deja inregistrat in momentul afisarii regulamentului, actiunea de a posta in continuare inseamna o acceptare tacita a continutului sau, indiferent ca l-ati citit sau nu.
*Administratorii NU sunt obligati sa justifice deciziile luate. Vom incerca sa fim cat mai intelegatori si flexibili atata timp cat discutiile de pe acest forum vor decurge intr-o maniera civilizata.
-In cazul in care un user ,cu activitate pe forum, doreste sa renunte la contul sau, se modifica doar datele din profil fara a dezactiva contul !
avatar
Admin
Admin

Posts : 94
Join date : 21/02/2010
Location : sv

http://www.zico74.1r.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum