intim
Image by web-top.placut.com.com ................................................ Image by web-top.placut.com.com
TR
free counters

Ciorba radauteana

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Ciorba radauteana

Mesaj Scris de AMIGO la data de 2010-04-10, 1:35 pm

Ingrediente:







piept pui: 500g
morcovi: 2
pastarnac: 1
cartofi: 2
ceapa: 2
galbenus: 3
smantana: 200g
faina: 1 lingura
lamaie: 1
patrunjel: -
sare: -




Mod de preparare:


Spala pieptul de pui si pune-l la fiert in apa cu un praf de sare. Aduna
spuma de cate ori este nevoie. Pune apoi peste carne si legumele
curatate si taiate marunt. Acopera oala si lasa sa fiarba, la foc mic.
Cand sunt fierte, strecoara supa si indeparteaza osul de la pieptul de
pui. Paseaza jumatate din cantitatea de legume si adauga-le in supa
strecurata impreuna cu carnea taiata cubulete sau fasii. Lasa sa mai dea
cateva clocote si potriveste gustul de sare si piper. La final, adauga
galbenusurile batute cu smantana si faina. Acreste cu zeama de lamaie
dupa gust si parfumeaza cu patrunjel tocat.
Mentiuni:


Timp de preparare: 45 minute

AMIGO
Vizitator


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum