intim
Image by web-top.placut.com.com ................................................ Image by web-top.placut.com.com
TR
free counters

MINCARICA DE CIUPERCI SI PUI

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

MINCARICA DE CIUPERCI SI PUI

Mesaj Scris de danielle66 la data de 2010-04-03, 10:12 pm

PIEPT DE PUI CU CIUPERCI
Ingrediente

1 kg ciuperci, 2 piepti de pui, 4 rosii sau 1 cutie de rosii in sos,
300 g smantana, 2 cepe medii, 5 catei de usturoi, patrunjel, marar,
condimente dupa gust
Preparare
Se curata si se fierb ciupercile in apa cu sare, circa 20 de minute,
dupa care se scurg.
In paralel, carnea de piept de pui taiata cubulete se prajeste in unt
sau ulei, adaugandu-se, daca este nevoie, si o ceasca de apa calda -
pentru a nu deveni uscat.La prajit se pot aduga condimente. Dupa ce
pietul este gata, se scurge si el de ulei.
Separat, intr-o cratita mai mare, se calesc in unt sau ulei cele 2 cepe
taiate fin, pana se rumenesc putin.
Se adauga ciupercile si carnea, se prajesc impreuna 5 minute, iar apoi
se adauga sosul de rosii (rosiile taiate fin sau date prin robot) si se
lasa la fiert cam 20 - 25 de minute. Apoi se adauga smantana, usturoiul
pisat, patrunjelul si mararul tocate, piper si sare dupa gust. Se mai
fierb impreuna 5 minute.

Servire
Cu mamaliguta calda.

Durata1 h


Ultima editare efectuata de catre danielle66 in 2010-04-03, 10:15 pm, editata de 1 ori
avatar
danielle66

Posts : 152
Join date : 26/02/2010
Location : sv

Sus In jos

Re: MINCARICA DE CIUPERCI SI PUI

Mesaj Scris de Admin la data de 2010-04-03, 10:31 pm


avatar
Admin
Admin

Posts : 94
Join date : 21/02/2010
Location : sv

http://www.zico74.1r.ro

Sus In jos

Re: MINCARICA DE CIUPERCI SI PUI

Mesaj Scris de danielle66 la data de 2010-04-03, 10:35 pm

PIPOTE CU CIUPERCI
Ingrediente

1 kg pipote, 2 cutii ciuperci conservate sau 1 kg ciuperci
proaspete,
sare, piper, delikat, 250 g smantana, 1 lingura ulei,
patrunjel
Preparare
Se calesc ciupercile taiate
marunt in uleiul incins, cu putina sare.
Se pun pipotele si se
acopera cu apa. Se fierb la foc mic, cu capac, ca
sa scada. Dupa ce
pipotele au fiert bine si apa a scazut, se pune
delikat-ul, sarea,
piperul, se mai da un clocot si se pune patrunjelul.
Se ia de pe foc
si se lasa la racit.

Servire
Se servesc calde, cu smantana deasupra sau cu cartofi natur.


Durata1 h20 min
avatar
danielle66

Posts : 152
Join date : 26/02/2010
Location : sv

Sus In jos

Re: MINCARICA DE CIUPERCI SI PUI

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum