intim
Image by web-top.placut.com.com ................................................ Image by web-top.placut.com.com
TR
free counters

RULADA PITT

In jos

RULADA PITT

Mesaj Scris de danielle66 la data de 2010-03-20, 8:30 am


  • TIMP DE GATIRE 2Hsi30MIN
  • Ingrediente

    1 buc de carne potrivita;
    pt. umplut: morcovi,telina,(taite de-a lungul) patrunjel,
    maioran, cimbru de cultura (am lasat crengute intregi);
    1 ceapa, 2 morcovi, telina, radacina de patrunjel, 1 catel de usturoi;doi cateide usturoi dati prin presa de usturoi;sare,piper;250 ml supa ( +250 ml daca e nevoie)
  • Mod de preparare


    Legumele se pun pe bucata de carne, se ruleaza si se leaga bine. Se frige in ulei fierbinte. Lasam pe fiecare parte sa se rumeneasca putin, punem si o ceapa taiata in patru, doi morcovi, telina, radacina de patrunjel, un catel de usturoi pe lingacarne si 250 ml de supa. Bagam la cuptor ptr.douaore(neaparat!) la 170 grade.Pina la sfarsitul prajitului mai turnam la nevoie inca 250 ml supa, la mine a fost nevoie, da pe rind nu tot odata.
    Mai luam din sosul rezultat si tot aruncam peste friptura, ca sa se rumeneasca asa frumos. La sfarsit ar trebui sa mai fie un pic de zeama in oala.
    Amesteci putin in oala(daca nu este nici un fel de
    supa in oala, poti sa pui peste legumele din oala vreo 200 ml supa) si lasi sa scurga sosul printr-o sita.
    Sosul il pui apoi peste friptura
    taiata in felii.
  • Mod de servire

    Pofta buna!
avatar
danielle66

Posts : 152
Join date : 26/02/2010
Location : sv

Sus In jos

Re: RULADA PITT

Mesaj Scris de danielle66 la data de 2010-03-20, 8:39 am

RULADE DE PORC


  • TIMP PREPARARE 1H
  • Ingrediente


    4 felii carne de porc(snitele), 6-8 felii de bacon
    afumat-taiat foarte subtire, 1-2 morcovi, 2-3 linguri creme fraîche (sau
    smîntîna mai groasa si acrisoara ), 100 ml vin alb, 250 ml supa de
    legume, ulei de susan(merge si floarea soarelui), patrunjel, salvie,
    sare si piper
  • Mod de preparare


    Feliile de carne, se bat, se sareaza si se pipereaza pe
    ambele parti. Pe partea interioara, se unge felia de carne cu un strat
    subtire de mustar. Peste mustar se aseaza feliile de bacon. Morcovii se
    curata si se taie bastonase ,se aseaza peste bacon. Se mai pune o frunza
    de patrunjel si una de salvie, se ruleaza si se nchide cu ac pentru
    rulada (merge si cu un scobitor). Ruladele, se rumenesc într-o tigaie,
    în putin ulei de susan. Pentru gust, se poate adauga în tigaie, 2-3
    catei de usturoi, o ceapa mica si ceva verdeata. Cînd sînt rumenite
    ruladele, se sting cu vin se lasa acoperite la foc rapid sa scada vinul.
    Se mai sting o data cu supa de legume si se mai lasa aproximativ 10
    minute la fiert. Se scot ruladele afara din tigaie, se pastreaza la
    cald. La fondul ramas în tigaie se adauga 2-3 linguri mari de creme
    fraîche(smîntîna groasa) si se amesteca bine, la foc mic, timp de un
    minut.
  • Mod de servire

    Ruladele se servesc alaturi
    de sos si 1 cartof fiert,sau o cupa de oerz aromat
avatar
danielle66

Posts : 152
Join date : 26/02/2010
Location : sv

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum