intim
Image by web-top.placut.com.com ................................................ Image by web-top.placut.com.com
TR
free counters

Minciuni pe care le spun barbatii le spun femeilor pt ca le iubesc

In jos

Minciuni pe care le spun barbatii le spun femeilor pt ca le iubesc

Mesaj Scris de armanda_suzzy la data de 2010-03-17, 4:34 pm

Bărbaţii mint. Şi uneori acest lucru e cât se poate de pozitiv, deoarece unele mici omisiuni sau exagerări sunt spuse tocmai pentru a nu-şi supăra iubita sau soţia.
Ei te plac aşa cum eşti, dar tu ţii neapărat să crezi că ai fundul prea mare, sânii prea mici sau că eşti plină de celulită. Nu, bineînţeles că nu eşti perfectă, dar te prea plângi mereu, iar dacă ar fi ca iubitul tău să-şi spună un adevăr de genul: "Bluza asta îţi face sânii mici" te-ai enerva pe el, deşi nu are nici o vină şi nici nu îl deranjează.
Astfel, vei auzi desoeri "Îţi stau incredibil blugii ăia pe fund!" sau "Parcă ai mai slăbit un pic!", deşi poate blugii îţi stau ca oricare alţii şi nu ai slăbit deloc. Dar el ştie că astfel te vei simţi mai bine.
"N-am nimic!" Nu doar femeile folosesc acest răspuns, ci şi bărbaţii, deoarece uneori se tem ca nu cumva să te supere cu problemele lor şi preferă să le rezolve singuri, fără a-ţi mai da şi ţie bătaie de cap.

"Am băut doar două beri!"
şi el de fapt a dat pe gât vreo cinci halbe. Nu, nu e beat, dar simplul fapt că ţi-ar spune că a băut cinci beri te-ar scoate din sărite. Aşa că preferă să-ţi spună că a băut două şi tu să nu începi să comentezi aiurea.
"Nu a costat mult!" Fie ţi-a luat ţie ceva şi tu ai sărit repede că aruncă banii pe prostii, fie şi-a luat lui ceva şi ai sărit, la fel de repede, să-l cerţi. Aşa că preferă să spună că nu a fost scump, pentru ca fie tu, fie el, să vă bucuraţi de obiectul cumpărat.
armanda_suzzy
armanda_suzzy

Posts : 34
Join date : 26/02/2010

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum